szombat, április 10, 2021
More

  BIRÓ CSALÁD – 2020 KARÁCSONY

  Megérkezés a Liget utca 3.-ba

  Az idei évben, nem a szüleimhez mentünk karácsonyozni kivételesen, hanem az öcsémék lakásába. Még éppen időben adták át a lakást, hogy be tudjanak költözni. Már jó előre lefixáltuk a dátumot, ami mindenkinek megfelelt. Ez a nap december 23.-a volt. Aznap Biró Dániel délután 2-kor ébredt meg, tisztába tétele után megetettük. Utána mi is elkezdtünk készülődni. Szabina becsomagolta a Biró Zoé ajándékat, egy nagy maci fotelt. De amikor indulni akartunk, megragadtam a csomagolást, ami a ragasztása egyből elengedett. Újra össze kellett ragasztanunk a csomagolást, ezt követően alulról fogtam meg. Szabina tolta a babakocsit, míg én azt a hatalmas maci fotelt vittem a kezembe. Apu a kórháznál várt minket. Én örültem is neki, mert már azt a nagy maci fotelt le akartam rakni, hogy pihentessem a kezem. Így átvettem apu csomagjait, ő meg megkapta a maci fotelt. De elfelejtettünk szólni neki, hogy alul fogja meg, mert el fog engedni a ragasztás. Így mikor megemelte a csomagolás tetejénél a macit, a ragasztás megint elengedett. Hagytuk így 🙂 . Fél 4-re odaértünk a Liget utca 3-ba. Szóltam öcsémnek, hogy jöjjön ki, mert az ajándékokat úgy kell bevinnünk, hogy a Zoé ne vegye észre. Apu még mondta, hogy tologatja az épület előtt a Biró Danikát, míg anyu meg nem érkezik. Mi a bejárati ajtónál várakoztunk, míg a Anita és a Zoé be nem mennek a gyerekszobába. Amint elmentek, gyors a sok ajándékot becipeltük, majd a Laci eldugta az egyik szekrénybe őket. Miután letelepedtünk a kanapéra, elkezdtünk beszélgetni, közben a Zoé is produkálta magát. Kb. 20 perc múlva anyu is belépett az ajtón, apuval és Danival együtt. Danit a kanapé lábtartó részére fektettük, őneki ott lett kialakítva a törzshelye. Anita elkezdte sütni a pizzatekercseket, miközben mi iszogattunk és eszegettünk.

  Ajándékozás

  Fél 5 fele a Laci kiment a szobából a Zoéval együtt. Mi elővettük az ajándékokat és a fa alá tettük őket. Amint kinyílt az ajtó Zoé befutott a nappaliba, majd megtorpant és csak nézett a karácsonyfa irányába. Majd nekiált felfedezni a dobozokat 🙂 . Megmutattuk a nagy maci fotelt neki. Nagyon megörült neki, alig bírta megemelni, de nem adta fel mert ide-oda vonszolta. Majd nagynehezen kihámozta a csomagolásból.

  Azt hittük majd rá fog ülni, hát tévedtünk. Csak bírkózott vele. Lacinak is odaadtuk az ajándékunkat, mert az ő szülinapját is most pótoltuk be. Anyu is ma tartotta, így ő is megkapta mindenkitől az ajándékjait. Anyuék is megleptek minket 1-1 szatyorni gyerekruhával, gyerek játékkal. A nagy ajándékozás után készítettünk pár családi képet.

  2020 karácsony - apu és anyu
  2020 karácsony – apu és anyu
  2020 karácsony - Laci, Zoé és apu
  2020 karácsony – Laci, Zoé és apu
  2020 karácsony - Zoé
  2020 karácsony – Zoé
  2020 karácsony - Zoé és anyu
  2020 karácsony – Zoé és anyu
  2020 karácsony - apu, Zoé és anyu
  2020 karácsony – apu, Zoé és anyu
  2020 karácsony - Zoé, Anita és Öcsi
  2020 karácsony – Zoé, Anita és Öcsi
  2020 karácsony - Anita és Zoé
  2020 karácsony – Anita és Zoé

  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here