More

  Húsvéti ebéd és ajándék keresés a Liget utcában

  Húsvéti ebéd

  Mivel anyuék lakása teljesen fel volt forgatva a felújítás végett, ezért idén úgy döntöttünk, hogy öcsiéknél a Liget utcában fogjuk megtartani a húsvétot. Anyu és apu már reggel 8-kor beállítottak a Laciékhoz, hogy időben neki tudjanak állni az ebéd elkészítésnek. Mi 10 óra körül értünkeztünk meg. Zoé már ekkor be volt zsongva, annyira várta a húsvéti nyuszit. A krumpli elkészítésében Zoé is ki akarta venni a részét, ezért az etetőszékén ülve ő is formázta a krumplikat. De végül ezek nem a sütőbe kerültek, hanem Zoé hasába.

  Danika is egész jól érezte magát. Szerencsére ő is jó formában volt, így megkímélt minket a hisztijétől 🙂 . Fél 12 körül Zoé elkezdte az ebédjét megenni, én eközben a teraszon Danikát próbáltam a babakocsiban elaltatni.

  Miután megebédelt Zoé, Anita lerakta aludni, de nem ment egykönnyen mert ő várta a nyuszit. 10 perc hiszti után végül ki lett hozva és velünk maradt, míg ebédeltünk. A finom leves után, volt egy tartalmas főétel, majd ezután egy méghatalmasabb desszert. Mindenki pupon volt az ebédtől, mozduni alig tudtunk.

  Húsvéti ebéd a Liget utcában - 2021.04.03.
  Húsvéti ebéd a Liget utcában – 2021.04.03.
  Húsvéti ebéd a Liget utcában - 2021.04.03.
  Húsvéti ebéd a Liget utcában – 2021.04.03.
  Húsvéti ebéd a Liget utcában - 2021.04.03.
  Húsvéti ebéd a Liget utcában – 2021.04.03.

  Húsvéti ajándék keresése

  Nemsokkal miután megettük az ebédet, Dani is megébredt így őt is behoztam a lakásba. Zoé a szobájába lett csalva, eközben mi az folyosón valamint a teraszon elrejtettük az ajándékokat. Aztán csengettünk egyet a bejárati ajtón, és hívtuk Zoét hogy jöjjön megkeresni az ajándékokat. Csak úgy rohant ki a szobájából =D. Gyors felvette a cipőt és már ment is ki a folyosóra.

  Sikeresen felkutatta az összes ajándékot. Dani csak lesett mi ez az ide rohangálás. Majd leültünk a szőnyegre Dani mellé. Zoé a tárgyakat és a ruhákat csak épp hogy meglesegette és már dobta is le. Neki a zizi kellett, ami az ajándéktáska legalján volt. Ajándékozás után, Dani nem uszta meg a napot ennyivel. Kapott egy kis mondókázós tornát.

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  34, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here