szerda, február 24, 2021
More

  Biró Dani első havas fotózása

  Hóesésre várva

  Tavaly decemberben nagyon vártuk a havazást, de még egy hópehely se húllott, se mikuláskor, se karácsonykor. Így mikor meghallottuk, hogy a hétvégén esni fog a hó nagyon megörültünk. Én személy szerint nem szoktam hinni annyira az időjósoknak, mert sokszor mellé lőnek. 2021.01.15.-én pénteken, mikor mentünk lefeküdni, kinéztünk az ablakon és láttuk, ahogy nagy pelyhekben húllik a hó.

  Fotózás hóesésben a fiúnkkal, Biró Danival

  Szombat reggel már korán fel is keltem, hogy segítsek anyósomnak eltakarítani a havat az udvaron. Egész este eshetett a hó, mert kb. 8 cm fedte a földet. Egy jó 20 perc alatt sikerült a havat ellapátolni, közben kinéztem, hol tudnánk fotózkodni a kertben. Eközben Szabina etette a picúrt. 9:00-ra fele már a gyerkőc fel is volt öltöztetve, készen a kinti fotózásra. Sikerült előkeresni Szabina régi szánkóját is, így egy hangulatos téli szánkós képpel kezdtünk. Sajnos Dani nem díjjazta anynira ezt a fotózást, mert fújt egy kicsit a szél és a hópehely is a szemébe húllott. Így a fotózás sajnos nem tartott olyan sokáig, mint terveztem, de így is sikerült pár értékelhető képet készíteni az utókornak.

  Biró Dani első havas fotózása

  Szánkón ülve fotózkodás a kisgyerekkel
  Szánkón ülve fotózkodás a kisgyerekkel Ajka, 2021.01.16.
  Szabina, Kati & Biró Dani aki alszik a fotózás alatt
  Szabina, Kati & Biró Dani aki alszik a fotózás alatt 2021.01.16.
  Pózolás velem a hóesésben
  Hószállingózás elaltatta a Danikát Ajka, 2021.01.16.
  Fényképeszkedés anyával, hóesésben
  Fényképeszkedés anyával, hóesésben Ajka, 2021.01.16.
  Biró Dani a Kati kezében épp alszik
  Kati kezében Biró Danika, fotózás hószállingózás alatt Ajka, 2021.01.16.

  Vasárnapi babakocsizás a kertben

  Másnap reggelre még több hó esett, így egy újabb hólapátolással indult a vasárnap reggel. Mivel előző nap már készítettünk pár képet, így ma már ezzel nem kellett foglalkozni. Felvettem a fejemre a Gopro 7-t és úgy toltam a babakocsit a hóban.

  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here