szombat, április 10, 2021
More

  Biró Dániel – Az első nap a kórházból kijövet

  Délelőtt

  2020.10.05.-én eljött a nap, hogy Szabina és a fiúnk, Biró Dániel. Előzőnap este még nem tudtuk semmi konkrétumot a hazaengedéssel kapcsolatban. Így október 5.-én reggel bementem dolgozni addig, amíg Szabina kiderít valami konkrétumot. A reggeli vizit után már Szabina írt is, hogy a gyerekkel, Dániellel nincs semmi gond, a zárójelentést is hamar kiadták. Azonban még a varrat kiszedésre várni kellett. Így már jeleztem is bent a gyárban, hogy a szokásos megbeszélés után, szeretnék elmenni. Nem sokkal 11 előtt már a varratok is ki lettek szedve a Szabinából, így már csak rám várt, hogy el tudja hagyni a kórházat. 11:30-ra a Kókai Kft. elé jött az öcsém, aki tovább vitt az albérletbe.

  Délután

  Az albiban összeszedtem a Szabinának szánt dolgokat, majd újra az autóba ültem és mentünk az anyósomhoz, a Fiastyúk utcába. Még volt egy kis időnk, így felfújtam az üdvözlő lufikat is. Ezt követően fogtuk a Daninak szánt ruhát és a hordozóját és elindultunk a kórházba. A portánál kitöltöttem egy Covid-19-es kérdőívet, majd hőmérséklet ellenőrzése után folytathattam az utamat, a szülőszoba fele. Felérvén az első emeletre, Szabina már várt engem. Elkérte a ruhát és a hordozót és már ment is a Biró Danikánkhoz. Kb. 15 perc után már jöttek is ki az ajtón. Lementünk a földszintre, hogy kiváltsuk a gyógyszereket, de sajnos a patikában nem volt senki. Így elindultunk kifele. A kocsinál öcsém és Anita várt minket. Mind a ketten meglepődtek, milyen kicsike is a Biró Dániel.

  Gyógyszertár

  Elindultunk a városközpontba, hogy a Horizont alatt kiváltsuk a gyógyszereket. Szabinával kiszálltunk a kocsiból, addig öcsi és Anita vigyázott a gyerkőcre. Utóbb kiderült, pár közös képet csináltak vele 🙂 . Mi a gyógyszertárban vettünk vitamint, kötszert és injekciót valamint a vattapamacsot a DM-ben.

  Laci és Anita közös szelfie Danikával
  Laci és Anita közös szelfie Danikával 2020.10.05.

  Fiastyuk utca 25

  Ezután folytattuk az utunkat az anyósomhoz. Danika még mindig aludt, így ő nem érzékelt az egészből semmit. Bementünk a lakásba és be is helyeztük az általunk épített babaágyba. Hát itt látszott, hogy milyen kicsi is az ágyhoz képest. Kis pihenés után, azonban megtörtént az első felsírása is a Biró Dánielnek. Egyből mentem és csináltam a tápszert. 60ml vízhez, 2 kanál tápszert tettem. Azonban a mi kis fiúnk csak 20 egység tápszert evett. Már az evés alatt bealudt a kis lúrkó. A következő evés 16:40-kor volt, itt már 40 egység tápszert fogyasztott el.

  Első nap a kórházon kívül
  Első nap a kórházon kívül 2020.10.05.
  Első etetés otthon a kórház után
  Első etetés otthon a kórház után 2020.10.05.
  Első etetés otthon a kórház után
  Első etetés otthon a kórház után 2020.10.05.
  Első etetés otthon a kórház után
  Első etetés otthon a kórház után 2020.10.05.

  Este

  A következő evés 20:15-kor volt. Ekkor már 60 egység tápszert fogyasztott el a kis fiúnk. Szabina meg én is tévéztünk még, nem tudtunk aludni. Este 10 körül kikapcsoltuk a tévét és megpróbáltunk egy kicsit aludni. 23:30-kor a gyerkőc sírására keltem fel, egyből odamentem hozzá megnyugtattam, majd kimentem a konyhába, hogy elkészítsem a tápszert. Evés után lefektettem a picúrt, ő szerencsére egyből el is aludt, azonban mi nem tudtunk egyből visszaaludni. Én olyan hajnali fél 1 körül tudtam elaludni, Szabina előbb bealudt. A következő riasztás hajnali 3:40-kor érkezett. Már rutinból ugrottam ki az ágyból és mentem ki tápszert gyártani, míg a Szabina a picit nyugtatta. Evés alatt már a kis Biró Dániel bealudt, így csak leraktuk az ágyába és betakartuk. Most már mi is gyorsabban vissza tudtunk aludni.Az alvás egészen reggeli 7:05-ig tartott.

  Első alvás otthon a kórház után
  Első alvás otthon a kórház után 2020.10.05.
  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here