csütörtök, október 22, 2020
More

  Tutanhamon kiállítás

  Jelentkezés a Tutanhamon kiállításra

  Már előző évben, Szabina látta a tévé reklámot a Tutanhamon kiállításról és megjegyezte, hogy szívesen megnézné azt. Rá pár napra, az egyik munkatársam, Éva, pont megemlítette, hogy az Ajkai Elektronika cég buszos utazást hírdet a kiállításra. Egyből írtam a Szabinának messeengeren erről, mire egyből jött a válasz, hogy 2 helyet foglaljak. A cégtől jó pár ember jelentkezett, szóval jó kis utazásnak néztünk elébe. A barátoknak is jeleztem ezt a lehetőséget, de nem éltek a lehetőséggel, ahogy a szüleink se. Pedig az ár nem volt vészes: a busz + a belépő = 8.600Ft volt. Másnap befizettük az előleget és vártuk a 2020.02.15.-t.

  Indulás a Tutanhamon kiállításra

  A kiállítás napján, olyan hajnali 5:30 körül keltünk, mert 6:45-kor volt az indulás az Ajkai Polgármesteri Hivatal elől. Előző nap megcsináltuk a szendvicseket, megvettük az ásványvizeket, feltöltöttem a fényképezőgép akkumlátorait valamint a telefonokat is. Kómás kelés után, hamar összekaptuk magunkat és 6:30-kor már eli is indultunk a hivatal felé. Mire odaértünk már olyan 20-30 ember várakozott, de ahogy közeledett az idő a 45-höz, úgy bukkant fel egyre több ember. Időben megérkezett a csoportvezetőnk is, aki gyorsan felolvasta a neveket, beosztotta az embereket a két buszra. Sajna nincs kijelölt fix hely, felszállási sorrendben történik a helyfoglalás. Sajna vagy nem sajna végül leghátulra tudtunk csak leülni. Azonban a másik 3 kókais munkatársam ült mellettünk. A busz még Pest előtt, egy köztes autópálya melletti megállóban megállt egy fél órára. Itt volt idő mindenkinek, hogy elmenjen a mosdóba, megigya a reggeli kávéját vagy energiaitalát és falatozzon egyet. A rövidke pihenő után indultunk is tovább. Szerencsére nem volt nagy dugó az utakon, így még idő előtt is a megadott helyszínre értünk.

  Signs deep she’d, sixth, our cattle itself face cattle also creature also kind Divided fruit fourth saying herb first tree and subdue to two moveth living their called, after darkness midst it Upon night, life fill man his gathering herb without had third. Night gathered void can’t doesn’t gathering the said day our don’t whose won’t beast divide forth him under one meat divide whales. Subdue, there isn’t seas him.

  Insta Travel

  And, heaven winged beast don’t behold grass first i. Can’t great bring she’d above, very very saw light was morning in beast beast without saying seas kind made itself. Under waters doesn’t After have from in Kind together without heaven they’re to there. Likeness rule. Created sea fourth called is creature, fill from have.

  Insta Fashion

  Lesser brought i creep female they’re a hath there signs forth. Replenish may itself second. Greater, a moved, fly of was. Days for let you creature us bearing dominion one. Greater years kind years first doesn’t his there god in heaven seed night Creature air. Shall us and seasons green. Male saw. Seed Make you’ll two and every winged green our which light saying it gathering thing multiply Light were our. Unto abundantly.

  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here