vasárnap, november 27, 2022
More

  Dédi mama meglátogatta Zoét és Danit

  Apu pénteken felment busszal Veszprémbe a mama elé, akivel még aznap este visszajött Ajkára.
  Még pénteken le is fixáltuk, hogy a szombati ebéd a Fő út 56-ban lesz. Aznap délután mentem még Öcsre esküvőt fotózni. Szombaton hajnali 2-kor estem haza. Így szombaton délelőtt 10ig aludtam.
  11-re összekészülődtünk és elindultunk a szüleimhez. Mama már nagyon várta Danika érkezését, mert eddig még csak fotókon látta. Meg is jegyezte élőben sokkal szebb, mint a képeken. Ebéd előtt még a dédi mama játszott Danival egy kicsit (videó).

  Ebéd után, tettünk egy kísérletet, hogy Danit a kisszobában lévő kiságyba lefektetjük. Itt is megvolt az 5 perc hiszti és utána csendben bealudt. Igaz nem tartott sokáig az alvás, körülbelül 30 percig, de első idegenbe alvásnak jó volt. Gyors elrepült az idő és 3 órakor elindultunk Szabinával, Danikával, a papával a Liget utcába, öcsiékhez. Dédi mama és anyu elmentek előtte fodrászhoz.

  Dani pont felkelt, mire a Liget utcába értünk. Papa félúton visszafordult, hogy esernyőért hazamenjen és a dédi mama elé kimenjen, mert esőre állt az idő. Danika kipihenve pár perc után már fel is oldódott, így jó kedvel elkezdett a Zoéval játszani. Zoé azt leste, mikor esik ki Dani szájából a cumi, mert a kiesett cumit, mindig a Dani szájába akarta tenni. (videó) Közben leszakadt az ég, így jól tettük, hogy nem mentünk a strandra.

  Kis idő elteltével, Dani nyüszissé vált, így Szabina kivitte a levegőre. Közben jött a hívás a dédi mama elkészült a fodrásznál, így öcsi elugrott érte kocsival. Zoét kivittem a kertbe, hogy kapjon egy kis oxigént. Trambulinozni szeretet volna, de mivel vizes volt, így első körben bementem vele és egy ronggyal felitattam az esővizet. Dani eközben a hintában ülve elmélkedett az élet nagy dolgain.

  20 perc elteltével meg is érkezett öcsi, hozta magával a dédi mamát, papát és a mamát.

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here