vasárnap, május 19, 2024
More

  Biró család – 2020 évösszegző

  Január – Gizella királyné kilátó

  A 2020-as év első túrája Veszprémben volt. Már rég fel akartuk fedezni a Gizella királyné kilátót, de eddig nem volt időnk rá. Ekkor még nem volt semmi hír a koronavírúsról, így semmilyen szigorítás nem volt. Busszal mentünk fel Veszprémben, majd onnan elindultunk a vár irányába.

  Gizella Királyné Kilátó
  Gizella Királyné Kilátó Veszprém, 2020.01.11.

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  Február – Tutanhamon kiállítás

  Februárban megtekintettük a Tutanhamon kiállítást Budapesten. Erre az eseményre már előző évben jelentkeztünk, mivel ez egy szervezett buszos kirándulás volt limitált férőhellyel. Szabina nagyon rajong az ókori Egyiptomért, főleg a fáraókért.

  Tutanhamon kiállítás
  Tutanhamon kiállítás Budapest, 2020.02.15.

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  Április – A nagy nap, az esküvő

  drgregergergegergegege

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  Május 9. – Kirándulás a széki-tóra

  A Biró család útra kelt, hogy sétáljon egyet a Széki-tó körül. Ekkor már javában tombult a koronavírús első hulláma, így ideje volt már a kimozdulás a panelból. Szép időnk volt, talán túl jó is volt a tó körüli sétához. 13:00 óra után már izzasztó volt a helyzet, mert pont a tó azon oldalán mentünk, ahol a föld út kevésbé volt árnyékos.

  Kirándulása Széki-tóra.
  Kirándulása Széki-tóra. Széki-tó, 2020.05.09.

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  Május 16 – Tihanyi kirándulás

  Ifjú párként a koronavírús idején se állt meg az élet. Így egy újabb kirándulást szerveztünk a Balatonra. Azt terveztük, hogy a Tihanyi Apátságtól elindulva, felfedezzük a …… kilátót, majd visszatérünk a kiindulási helyre. Megint sikerült kifognunk egy meleg tavaszi napot. Az utunk egy részén ez miatt szenvedtünk is, mert a bicigliúton haladtunk, ahol alig volt árnyék.

  Rálátás az Tihanyi Apátságra
  Rálátás az Tihanyi Apátságra Tihany, 2020.05.16.

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  Május 23 – Barangolás a Cuha-völgyben

  Biró család, Szatmári család és a Kovács család – sikerült összehoznunk egy közös túrát a Cuha-völgybe. A nosztalgia faktor miatt, vonattal érkeztünk meg a Porva-Cseszneki vasútállomásra. Majd innen gyalog folytattuk az utunkat Vinye vasútállomásig. Ezidőtájt Szabina és Orsi is párhónapos terhesek voltak. Szabina, a fiúnkat, Biró Dániel-t, míg Orsi a lányát, Kovács Emíliát hordta a hasában.

  Cuha völgyi kirándulás a barátokkal
  Cuha völgyi kirándulás a barátokkal Porva-cseszneki vasútállomás, 2020.05.23.

  Tovább a blogbejegyzéshez ITT

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  34, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here