csütörtök, május 13, 2021
More

  Babalátogatás II. – Kovács Emília

  Babalátogatás Farkasgyepűn – Kovács Emília

  A januári babalátogatás után ismét sikerült egy mindenki számára megfelelő időpontot találni. Ez az időpont 2021.02.21.-re esett. Délután 1 órakor értünk jöttek Attiláék. Biró Dani szokás szerint már a ház elhagyása után bealudt a hordozójában, és csak Farkasgyepűn kelt fel. Érkezésünkkor már Ákos az ajtóban várt, míg Emília a földön játszott a szőnyegén az anyukájával. Míg az anyukák a gyerekeket etették, bementem Ákosnak segíteni, hogy az ebéd mihamarabb elkészüljön. Uborkát, paprikát és a paradicsomot vágtam fel szeletekre, közben Ákos a gyros húst sütötte ki. Miután az etetés befejeződött az ebéd felszolgálás a következett.Első körben mi srácok ettünk és utánunk az asszonykák 🙂 . Az ebéd befejezte után Attila jó paszban volt, így gyors a gyerekeket a kezébe nyomtuk és csináltam pár képet az utókornak.

  Babalátogatás Farkasgyepűn - Gyros ebédre
  Babalátogatás Farkasgyepűn – Gyros ebédre Farkasgyepű, 2021.02.21.
  Attila hülyéskedik a Liával
  Attila megnevetteti Emíliát Farkasgyepű, 2021.02.21.
  Babalátogatás Farkasgyepűn - Viki, Attila, Emília, Dani
  Attila és Viki a két gyerekkel, Kovács Emília & Biró Dániel Farkasgyepű, 2021.02.21.
  Babalátogatás Farkasgyepűn - Ati magyaráz Danikának
  Attila magyaráz a Biró Daninak Farkasgyepű, 2021.02.21
  Kovács Emília és anyukája, Orsi
  Kovács Emília és anyukája Orsi Farkasgyepű, 2021.02.21.
  Az asszonyok és a gyerekek
  Az asszonykák és a gyerekeik Farkasgyepű, 2021.02.21.
  Babalátogatás Farkasgyepűn - Feleségem a gyerekkel
  Feleségem a gyerekünkkel, Biró Danival Farkasgyepű, 2021.02.21.

  Chili challenge

  Az ebéd után nemsokkal, Ákos elővette a chilijeit. Én egyáltalán nem bírom a csipőset, Attila megeszegeti ha úgy van. A lányok nem voltak nyitottak a challengre. A legenyhébb chili a Scoville-skálán 1.000-es értéket képviselt, míg a legdurvább kb. 400.000. Az első 4 chili szósz nem okozott egyikönknek se gondot. Az 5. chili egy kicsi üvegcsében volt. Ezt már nem mertem megkostolni, mert féltem hogy elrontom a gyomrom. Attila és Ákos egy-egy cseppet rakott a sós pálcikára majd elfogyasztották azt. Ákosnál szinte semmi reakciót nem okozott, míg Attila azért megjegyezte utólag marta a torkát. Egy kis unszolásra én is bevállaltam az 5. chilit. Nekem lezsibbadt a nyelvem és a szám belseje, de további gond nélkül megúsztam.

  Babalátogatás Farkasgyepűn - Chili challange
  Babalátogatás Farkasgyepűn – Chili challenge Farkasgyepű, 2021.02.21.

  Gyerekek – Kovács Emília és Biró Dániel

  Dani kicsit nyügös volt, mert sok volt megint az inger, így elaludni se tudott egykönnyen. Én körübelül fél órán át ringattam eredmény nélkül, utána Szabina is ringatta 15 percig, aztán átvettem és végül a kezemben aludt fél órát. Lia jól bírta a nyüzsit, jól el volt a játszószőnyegen, a kiságyában és a kézben. Késöbb Danika is kipróbálta a játszószőnyeget.

  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here