péntek, június 25, 2021
More

  Pulai Babalátogatás Jázmin & Gáborka

  Pulai babalátogatás

  Egy hónapra rá, hogy Noémi megszülte a második gyerekét, Jázmint, elhívott minket egy babalátogatás-ra. Ez a nap szeptember 5.-re esett. Anita leugrott értünk Ajkára, majd Úrkútra menve felszedtük a csapat másik felét, öcsémet és a gyereküket, Zoét. Anyut és aput valamint a Gabit keresztanyu vette fel kocsival. Pár percel elöttünk értek a Hajni házához. A kocsiból kiszálva a házba lettünk invitálva, ahol kényelembe helyezte mindenki magát. Eszter a babakocsiban aludt épp. Kis beszélgetés után, mindenki elkezdte átadni az ajándékait. Gáborka fel-le futkozott örömében, miután látta az ajándékokat, amit ő kapott a vendégektől. Közben anyu Esztert kivéve a babakocsiból babusgatni kezdte, majd átadta Szabinának is. Eszterke nagyon cuki volt, tűrte ahogy mindenki körül zsongta, simogatta és fotózta.

  Pulai babalátogatás - Szabina és Eszter
  Pulai baba látogatás – Szabina és Eszter
  Pulai babalátogatás - Noémi & Gáborka és Eszter
  Pulai babalátogatás – Noémi & Gáborka és Eszter Pula, 2020.09.05.
  Pulai babalátogatás - Noémi & Eszter
  Pulai babalátogatás – Noémi & Eszter Pula, 2020.09.05.
  Pulai babalátogatás - Gáborka a biciglin
  Pulai babalátogatás – Gáborka a biciglin Pula, 2020.09.05.
  Pulai babalátogatás - Zoé & Gáborka a biciglin
  Pulai babalátogatás – Zoé és Gáborka a biciglin Pula, 2020.09.05.
  Pulai babalátogatás - Torma testvérek - Erzsi, Marika, Hajni, Gabi
  Pulai babalátogatás – Torma testvérek – Erzsi, Marika, Hajni, Gabi
  Pulai babalátogatás - Torma testvérek & Gáborka és Zoé
  Pulai babalátogatás – Torma testvérek & Gáborka és Zoé Pula, 2020.09.05.

  Mivel fantasztikus idő volt, kimentünk a kertbe és készítettem pár képet gyors Noémiről és Eszterről. Tényleg csak pár percem volt, mert már etetés és alvás idő volt. Miután csináltam róluk pár képet, a figyelmem Gáborka & Zoéra terelődött. Egyből a kis biciglihez mentek és elkezdték tekerni azt, sőt megálltak előttem és elkezdtek maguktól pózolni. Közben a többiek is kijöttek fotózkodni, így gyors a 4 tesót lencsevégre kaptam. Majd a két kis gyerek egyszer csak betekert a képbe. Nem is kellett több gyors a többiek beállították őket és már meg is lettek örökítve 🙂 .

  Pulai babalátogatás - közös kép
  Pulai babalátogatás – közös kép Pula, 2020.09.05.

  Mivel mi is Zoéhoz voltunk időzítve így sajna sokáig nem tudtunk maradni. De egy utolsó közös képre összeállt a csapat. Elővettem az állványt, felrögzítettem a fényképezőgépet és csináltunk 3-4 közös csoportképet. Ezt követően összepakoltunk és elindultunk hazafele.

  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here