vasárnap, május 19, 2024
More

  MÓNI ÉS ÁDÁM ESKÜVŐJE

  Az esküvő pénteki napra esett. Aznap fél 1-ig dolgoztam, majd siettem haza, összepakolni a felszerelést és ünnepi ruhába átöltözni. Timi 2 órakor szedett fel és indultunk egyből Öcsre.
  Fél 3-ra már az öcsi kultúrháznál voltunk, ami az esküvő helyszínéül szolgált. Volt kb. 30 percem lefotózni a díszítést. Ezt követően átballagtunk a szemközti házba, a szülői házhoz.
  Bemutatkoztunk a vőféjnek, és megbeszéltük a menetrendet, ki mikor mit csinál. 15:00-tól 15:30-ig a kikérés megtörtént. Sajnos a helyszínt végig telibe sütötte a nap, így nem lettek anynira jó képek. Ezt követően kocsival visszaindultunk Ajkára, mivel a polgári szertartás a Polgármesteri Hivatalba volt. Idő elött ott voltunk, azonban az anyakönyvvezető még külső helyszínen volt, így kihasználva az időt készítettem pár képet a násznépről. 15 perc késéssel megérkezett az anyakönyvvezető is. A vőféj lebeszélte, hogy Timivel mi előbb bemehessünk a házasságkötő terembe, belőni a vakut. Picit tartottam, mert megint a kis teremben voltunk és kb. 10 percem volt megoldani a helyzetet. Azonban most már gyorsabban megtaláltam a helyes beállítást. Kis csúszással de 16:20-kor elkezdődött a polgári szertartás.
  Szertartás befejezte után visszaindultunk Öcsre, a kultúrházba. A csoportképek és a csokordobás helyszínéül a kultúrház udvara szolgált. A csoportképek után, jött az első feladat, a tányér összetörés és felsöprése. Jó móka volt, mert nagyon sok darabra tört a tányér, amit jó ideig söpörtek. A siekres feladat teljesítése után mindenkit betereltek, mert megérkezett
  a vacsora. A vacsora elfogyasztása után, volt egy kb. 15 perces nyitó tánc. Elég kreatívra sikeredett, nagy siekrt aratott az ifjú pár. A teremben volt egy klíma ami végig üzemelt, de
  sajnos a kinti nagy meleg miatt kezdettben nem sokan táncoltak. De amint lehűlt a levegő a tánctér is megtelt. Az idő előrehaladtával a sok tánc után jött az újabb feladat. Kire igaz az állítás. Ezt követően még volt egy kis táncra idő, majd jött az esküvői torta. A torta elfogyasztása után jött a következő feladat. 6 önkéntes ember leült körbe a székekre. Mindenki kapott egy szerepet, majd a vőféj elekzett egy történetet mesélni. Aki hallotta a nevét, annak fel kellett állnia és tennie kellett egy kört a székek körül. A játék végeztével az ifjú pár is visszaérkezett, és elkezdődött a menyasszonyi tánc. Körübelül hajnali fél 2-kor indultunk vissza Ajkára. Első esküvőnek nem is kívánhattam volna jobbat. Meghozta a magabiztosságomat.

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  34, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here