vasárnap, november 27, 2022
More

  Móni és Ádám kreatív fotózása

  Ez volt az idei első komolyabb esküvői fotózásra felkérésem, ezért igyekeztem mindent kihozni a lehetőségből. Mónival már telefonon korábban lefixáltuk ezt a 2021.07.28.-ai szerdai napot.
  Délután 5 órát beszéltünk meg. Munkából már fél 4-kor eljöttem, hogy összetudjak készülődni. Timivel mentünk Úrkutra fel, ahol Móni és Peti várt bennünket. Az Úrkuti Öskarsztba mentünk, hisz legutóbb is itt fotóztam Timit és Tamást.
  Azonban csalódás fogadott minket, mert a szép zöldes területek, kopárak voltak a fűnyírás végett. De nem vette el a kedvünket ez. Előre telefonra letöltöttem már a pózokat, így Timi mutatta a párnak a lehetséges póz beállásokat, én meg
  a gépet, vakut állítottam be. Az állványt a softboxal a leendő menyasszony teestvére, Peti cipelte 🙂 . Kellett egy kis idő és mindenki belerázódotta fényképezkedésbe. Szerencsém volt velük, mert nagyon kedvesek, türelmesek és segítőkészek voltak.
  Csináltunk képeket a fenti tisztáson, a lépcsőn, a “völgyben” is. Elég sok képet csináltam rövid idő alatt. Így felajánlottam nekik, mit szólnanak ha a naplementés képeket, a Kókai Kft. mögötti napraforgó mezőn csinálnánk.
  Nem siettek szerencsére, így rábólintottak a lehetőségre. Mint késöbb kiderült, mind a ketten a Kókaiban dolgoztak régebben, ott ismerkedtek meg. Csináltunk pár szalmabálás, pár napraforgós és autós képet a nap végén 😉 .
  Fotózás után még beszélgettünk, amjd elköszöntünk egymástól és mindenki ment haza.

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here