péntek, június 25, 2021
More

  Apa és Dani fényképezkedik a tónál

  Szunyókálás a tó körül

  Nem igazán volt aznap jó idő, de Dani nagyon nyüszis volt és boltba is kellett mennünk. Így elhatároztam ha nem fúj annyira a szél azért készítek Daniról pár képet. Úgy is régen fotózkodtam vele. Amint a babakocsiba tettük egyből be is aludt. A tóhoz érve nem akartuk felkelteni, mert szüksége volt az alvásra. Gondoltuk 1 tókör után magától felkel, de a 3. kör után se ébredt meg. Így a Pennymarketba mentünk megvenni az ebédhez a szükséges dolgokat. Amíg Szabina vásárolt én kint maradtam a Danikával. 15 perc elteltével már Szabina jött is ki, és ahogy pakoltuk a dolgokat a babakocsiba, Dani megébredt magától. Alvás után mindig nagyon aranyos és jókedvű, így tudtuk eljött a pillanat a fotózáshoz.

  Apa és Dani fényképezése

  Gyors kerestünk egy alkalmas helyet a tó körül és elkezdtem összerakni a fényképezőgépet. Pár tesztkép ellövése után sikerült beállítani megfelelően a fényképezőgépet. Átvettem Danikát, a fényképezőt meg Szabinának adtam. Megvártuk míg a szél elcsendesedett, mert így a danika ki tudta nyittani a szemét. Szabina nagyon profi volt mert pár perc alatt csinált jó pár képet rólunk. A gép: Sony A6400, objektív: Sigma 30mm F1.4 vaku: Godox 685

  Dani apával fotózkodik az ajkai Csónakázó tónál
  Dani és apa fotózkodik az ajkai Csónakázó-tónál 2021.04.17.
  Dani apával fotózkodik az ajkai Csónakázó tónál
  Dani és apa fotózkodik az ajkai Csónakázó-tónál 2021.04.17.
  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here