More

  Szülinapozás – apu 65 éves

  Érkezés a Fő út 56-ba

  A 2021-es évet, máris egy szülinapozással nyitottuk, mégpedig apuéval. Hivatalosan január 11.-én van apu szülinapja, de egy nappalkorábban, vasárnap tartottuk meg. A gyülekezés fél 12-re lett megbeszélve a Fő út 56-ba. Azonban nekünk és öcsiéknek is sikerült előbb érkezni. Anyu még nagyban sütötte a lazacot, addig mi letelepedtünk és beszélgettünk. Nem sokkal az érkezés után Danika jelzett is, hogy letelt a 3 óra és kéri a kajáját. Az ünnepelt egyből le is csapott az etetésre. Zoé is evett egyet, majd Anita elvitte lefektetni.

  Biró Zoé etetése
  Biró Zoé etetése 2021.01.10 Ajka

  Ebédelés

  Fél 1-re elkészült az ebéd, így mindenki elfoglalta a helyét az asztalnál. Evés közben ment a beszélgetés tovább. A menü a következő volt: Húsleves, Lazac petrezselymes krumplival valamint Tiramisu. Az a lazac nagyon jól el volt készítve. Ritkán szoktam dicséretet osztani, de most ez is megtörtént. Az ebéd befejezte után az erkélyről behoztam egy édes pezsgőt és koccintottunk apura. Miután mindenki megemésztette az ebédet, a feketeerdő torta felvágására került a sor. Zoé apu kezében próbálta elfújni a tüzijáték.

  Apu szülinapja, Apu Zoéval
  Apu szülinapja, Zoéval a kézben 2021.01.10 Ajka
  Apu szülinapi tortája
  Fekete erdő torta – apu szülinapja 2021.01.10 Ajka
  Apu szülinapi tortája
  Fekete erdő torta – apu szülinapja 2021.01.10 Ajka

  Fotózkodás

  A torta elfogyasztása után pár közös kép is készült az eseményről. habár gyerekeket még mindig nem szeretek fotózni, mert nem bírnak pár másodpercet egyhelyben maradni 🙂 . De gyakorlásnak amúgy tökéletes az ilyen alkalmak.

  Apu és anyu az unokákkal
  Apu és anyu az unokákkal, Biró Dániellel és Biró Zoéval 2021.01.10 Ajka
  Apu szülinapja - közös kép
  Apu szülinapja, közös kép 2021.01.10. Ajka
  Apu szülinapja - közös kép
  Apu szülinapja, közös kép apuval és anyuval 2021.01.10. Ajka

  Dani pár fotó elkészítése után, nyügös lett így Laci próbálta szórakoztatni. Ha már a kezében volt, gyorsan meg is örökítettem a pillanatot.

  Komoly profil kép, Biró Dani és öcsi
  Pozerkodás a Biró Dániellel 2021.01.10 Ajka

  Biró Dániel tornásztatása

  A következő etetésig még 30 perc volt vissza. Így öcsi próbálta a kis Danika figyelmét lekötni. Ezért lerakta a földön lévő fekvőhelyre. Dani egyből jelezte egy hangos sírással, hogy neki ez nem megfelelő. Azonban öcsi rutinos, nem kapta fel egyből, hanem elkezdte tornásztatni. Látszólag tetszett a kis lúrkónak, mert csendbe maradt.

  Dani és Zoé talpmasszázst kap
  Dani és Zoé talpmasszázst kap 2021.01.10 Ajka

  Zoé figyelmét is lekötötte, hogy az apja mit művel a Danival. Ő is odafeküdt a földre, majd kérte az anyukáját, hogy az ő lábát is maszírozza 🙂 . Eljött a következő etetés ideje. Apu megint vállalta az etetést. Az etetést Zoé az etetőszékből nézte végig, de közben azért ő is evett gyümölcsöt.

  Biró Zoé megosztja az ennivalóját
  Biró Zoé megosztja az ennivalóját az apjával 2021.01.10 Ajka

  Az etetést követően elkezdtünk pakolna, mert gyalog voltunk és nem szerettünk volna sötétbe sétálni. Anita felkapta a Danit a földről, pont a gép a kezembe volt így még egy utolsó képet csinálta róluk.

  Anita és Dániel közös képen
  Anita és Dániel közös képen 2021.01.10 Ajka

  Az udvaron még egy kicsit időztünk, mert a Tamásék odajöttek. Majd ezt követően elindultunk a Laciék háza fele. Az úszoda kanyarjában elköszöntünk és mentünk tovább a Fiastyúk 25-be.

  admin
  adminhttp://www.biro-family.hu
  34, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here