csütörtök, május 13, 2021
More

  Lakás felújítás a Fő utcában 1.rész

  Miután apu is nyugdíjas lett 2020-ban, elkezdődhetett a lakás teljes felújítása. Laci, Szabina és én próbáltunk szakembereket szerezni anyuéknak, hogy meggyorsítsuk a folyamatokat. Mivel anyuék nem akartak máshova költözni 1-2 hétig, így a felújítás csak is ütemezve valósulhatott meg.

  Műanyag ablakok és ajtók cseréje

  Első körben az összes régi ablak és ajtó lett lecserélve. Itt volt némi protekció Anita révén. Az ablakok ki lettek cserélve a konyhában, a nappaliban, a két félszobában is, valamint egy erkély és egy bejárati ajtó is. Az egész művelet 1 nap alatt le is zajlott, azaz 2021.10.14.-én. A legtöbbet a bejárati ajtóval szenvedtek a szakemberek, mert az eredeti ajtó pár centivel keskenyebb volt az új modellnél. Ezért pár centit a vasbetonból ki kellett vágni, ami nem egyszerű feladat. Apu elmondása szerint jó pár óra volt, míg körben 1-1 cm-t levágtak. A régi ablakokat hipp-hopp kikapták és el is szállították, így ezzel nem is kellett a szüleimnek foglalkozni. A bejárati ajtóhoz egy kőművest kellett még hívni, aki sz ajtókeretet kívüli részt szépen helyreállította.

  Ablak és ajtó csere előtt a nappaliban
  Ablak és ajtó csere előtt a nappaliban 2020.10.14.
  Ablak és ajtó csere a nappaliban
  Ablak és ajtó csere a nappaliban 2020.10.14.
  Bejárati ajtó csere után
  Előszoba, az új bejárati ajtó csere után 2020.10.14.
  Ablakcsere a kisszobában
  Kis szoba ablakcsere után 2020.10.14.
  Ablakcsere a középső szobában
  Középső szoba ablakcsere után 2020.10.14.
  adminhttp://www.biro-family.hu
  31, éves, egy gyerekes családapa vagyok. Hobbim közé tartozik a fotózás, videózás és a bloggolás. Ez a honlap a Biró család mindennapjait mutatja be.

  HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

  HOZZÁSZÓLÁSOK

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here